Vill du bli återförsäljare av Powerheart hjärtstartare?

Vi söker dig som vill bli återförsäljare av våra produkter mot industri och stora företag i Norden eller i Sverige! Vi utbildar dig i vårt produktsortiment och ger dig support med leveranser och personlig service från kunnig personal. Kontor och lager finns i Skärholmen där vi även har en medicinteknisk ingenjör inom företaget.

Utbildningarna genomförs både i våra egna lokaler och ute hos våra återförsäljare. Efter genomförd utbildning i vårt produktsortiment tecknar vi ett ÅF-avtal och ser till att du kommer igång på ett bra sätt med vårt stöd.

ViTri Medical AB är svensk generalagent för CardiacScience hjärtstartarsortiment. CardiacScience är en av de stora tillverkarna på världsmarknaden och deras Powerheart AED har sålts i fler än 600 000 exemplar. Vi erbjuder högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser och har samarbeten med goda referenser från stora företag, föreningar, professionella verksamheter och Landstinget. Våra produkter är kvalitetssäkrade och uppfyller de krav på som ställs på medicintekniska produkter. ViTri Medical AB är certifierat enligt ISO13485 som är ett kvalitetssäkringssystem för hantering av medicintekniska produkter.

Ansökan

Fyll i vårt kontaktformulär om du har frågor eller vill ansöka om att bli vår återförsäljare så kontaktar vi dig för ett samtal och personligt möte med produktgenomgång.

Gå till kontaktformulär

Mer information om oss och våra produkter finns även på vitri.se.

 Kontakta oss för mer information eller offert på Hjärtstartare

Offert och Information